Aurile koffie van FM - 100% ARABICA

 

Nieuw in het assortiment van FM

Aurile Excellence koffies zijn mengelingen van geselecteerde Arabica koffies (Coffea Arabica). Om onze unieke koffieblend te krijgen, gebruikten we de klassieke Afrikaanse Arabica, voornamelijk de Ethiopische moccabonen. Specialisten prijzen de moccabonen voor hun diepe, nobele smaak: gebalanceerd, licht, fluweelzacht, en met een bloemige toets. Ook beschouwen ze mocca als een van de weinige koffievarianten die van zichzelf uniek zijn van smaak en die geen toevoegsels nodig hebben.

 

MASTER BLEND

Onze functionele en gearomatiseerde koffies zijn gemaakt van originele blends van oriëntaalse koffiestammen – Arabica en Robusta, volgens traditionele Italiaanse recepten.

De basissmaak is gemaakt van Oost-Aziatische stammen, met hun typerende kruidachtige en houtachtige aroma. De fluwelen Arabica voegt licht zuurachtige toetsen toe, terwijl de intense Robusta het versterkt door een scherpere overtoon toe te voegen. Een perfect gebalanceerde, rijke en volle smaak.

 

ESPRESSO BLEND

De kern van deze blend zijn Braziliaanse en Colombiaanse stammen, gekweekt in de bergachtige regionen, maar de onderscheidende, volle smaak komt van de toevoeging van de 10% bijmeninging van olieachtige Indonesische Robustabonen. Bij elkaar, in de perfecte verhouding (60% Arabica en 40% Robusta) creëren ze een onvergetelijke, sterke smaak, met overtonen van toetsen en chocolade en een intense, licht rokerige smaak.

 

Gezonde koffie

Unieke functionele koffieformules werden ontwikkeld door Poolse wetenschappers. Om de koffie te verrijken, gebruikten we enkel ingrediënten van topkwaliteit, waarvan het effect bewezen is door jaren van onderzoek. We hebben er streng op toegezien dat de supplementen geen significante impact hebben op de natuurlijke smaak en het aroma van de koffie.

 

Natuurlijke koffie

Aurile koffies bevatten geen dierlijke of genetisch gemanipuleerde ruwe materialen of kunstmatige kleurstoffen.

 

Vers geroosterde koffie

De smaak en de geur van koffie wordt bepaald door de mate waarin de koffie werd geroosterd. Aurile koffie wordt lokaal in Polen geroosterd. Na het roosteren worden de bonen droog gekoeld met luchtcirculatie. Het roosterproces wordt constant gecontroleerd door de smaakproevers, zodat we kunnen verzekeren dat de bonen gelijkmatig geroosterd en heerlijk aromatisch blijven.

 

Serveer Aurile op jouw manier!

Je kan Aurile koffie op al je favoriete manieren bereiden: Turks, Weens (met slagroom) of Irish (met een beetje whisky en room). Zet een kleine, intense espresso, maak een verfrissende frappé of bereid een aromatische macchiato.

Hoge temperatuur en hoge druk hebben geen enkele invloed op de weldadige extracten waarmee we onze koffies verrijkt hebben. Je kan ze dus ook bereiden in verschillende types van espressomachines en koffiezetapparaten. Elke keer een perfect kopje koffie!

Aurile koffie is medium gemalen (medium ground) en dus ideaal voor het zetten van koffie in espressomachines en verschillende types koffiezetapparaten.

 

Bekijk hier de Aurile brochure met alle informatie over de koffieproducten.